خرید سانسوریا
خرید سانسوریا / خرید سانسوریا لب طلایی/ خرید سانسوریا ابلق/ خرید سانسوریا خاص
جهت خرید و یا سفارش محصولات روی آنها کلیک کنید. جهت ثبت سفارش تلفنی با 91031643-021 تماس حاصل فرمایید.
خرید سانسوریا
خرید سانسوریا
خرید سانسوریا ، سانسوریا گیاهی زینتی با شاخههایی بافتی مشبک و برگهایی شبیه به شاخه و دمبرگ است. این گیاه برای تزیین منازل و محیطهای کاری مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله، برخی از موارد مهم مربوط به خرید سانسوریا به همراه راهنمایی نگهداری، تکثیر، بیماریها و خرید بهترین گلدان برای سانسوریا بررسی خواهد شد.
معرفی انواع سانسوریا
سانسوریا بر اساس شکل برگها و ارتفاع گیاه دستهبندی میشود. برخی از انواع سانسوریا عبارتند از:
سانسوریا تریکولور
این نوع سانسوریا دارای برگهایی با رنگ سبز، صورتی و سفید است.
سانسوریا توسکان
این نوع سانسوریا دارای برگهایی با رنگ سبز مایل به خاکستری و سفید است.
سانسوریا بلک لیزارد
این نوع سانسوریا دارای برگهایی با رنگ سیاه و سفید است.
سانسوریا لینیریس
این نوع سانسوریا دارای برگهایی برشته و بلند است و رنگ آنها سبز متمایل به خاکستری است.
سانسوریا لورنتی
این نوع سانسوریا دارای برگهایی با شکل خاص و رنگ سبز متمایل به خاکستری است.
شرایط نگهداری گل سانسوریا
سانسوریا به آفتاب نیاز دارد اما دید نور مستقیم به آن آسیب میزند. بهترین مکان برای قرار دادن سانسوریا، در جایی است که دید آفتاب روی برگهای آن نیست. همچنین، سانسوریا به دمای بین 18 تا 24 درجه سانتیگراد احتیاج دارد و میتواند در نور پراکنده رشد کند. برای نگهداری سانسوریا بهتر است زمین آن خیس باشد و بهترین کود برای آن کود سمپاشی است.
شیوه تکثیر سانسوریا
تکثیر سانسوریا از طریق برش شاخههای آن یا بخشهایی از ریشههای آن انجام میشود. بهترین زمان برای تکثیر سانسوریا بهار است که گیاه در حال رشد است. برای برش شاخهها، بهتر است برش شاخههای سالم و بلند را انتخاب کنید و با یک ابزار تیز، شاخه را به طول 10 تا 15 سانتیمتر برش دهید. سپس، برش را در یک گلدان با خاک تر و مرطوب قرار دهید و به آرامی آن را فشار دهید تا خاک اطراف برش محکم شود. بعد از آن، گلدان را در محیط گرم و نور داخلی قرار دهید و به مرور زمان، شاخههای جدید برای شما رشد خواهند کرد. برای تکثیر از ریشهها، فرایند مشابهی انجام میشود با این تفاوت که باید ریشههای آن را در نزدیکی سطح خاک قرار داده و در محیط مرطوب نگهداری کنید.
بهترین گلدان برای گل سانسوریا
برای نگهداری سانسوریا، بهترین گلدان، گلدانی با قطر بزرگ و عمق کم است که به وسیله آن میتوانید زمین آن را به راحتی نگه دارید. همچنین، باید اطمینان حاصل کنید که گلدان، دارای لولههای زهکشی است تا زمین آن خیس نشود و گیاه در معرض خطر بیماریهای فطری قرار نگیرد.
ارتفاع گل سانسوریا
ارتفاع سانسوریا متفاوت است و بسته به نوع گیاه، ممکن است بین 50 تا 150 سانتیمتر باشد. برای نگهداری بهتر سانسوریا، بهتر است برگهای پایینی آن را برید تا برگهای بالایی بهتر دیده شوند. همچنین، بهتر است سانسوریا را در یک جایی قرار دهید که ارتفاع آن با ارتفاع محیط پیرامونی مطابقت داشته باشد.
کاشت سانسوریا در گلدان
برای کاشت سانسوریا در گلدان، ابتدا باید گلدان خود را با خاکی مرطوب پر کنید و سپس سانسوریا را در وسط گلدان قرار دهید و خاک را به آرامی فشار دهید تا سانسوریا در خاک محکم شود. سپس، خاک را آبیاری کنید تا تمامی خاک به خوبی مرطوب شود. برای نگهداری سانسوریا در گلدان، بهتر است آن را در محیطی با دمای بین 18 تا 24 درجه سانتیگراد و در نور پراکنده قرار دهید.
کود مناسب سانسوریا
سانسوریا به کود سمپاشی نیاز دارد. بهترین زمان برای کود دهی به سانسوریا، بهار و تابستان است. میتوانید از کودهایی که حاوی عناصری مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم هستند، استفاده کنید. اما باید به این نکته توجه کنید که از کود زیاد استفاده نکنید و همچنین باید توجه داشته باشید که سانسوریا به کود اضافی حساس است و ممکن است باعث آسیب به آن شود.
بیماریهای سانسوریا
سانسوریا ممکن است به بیماریهایی مانند پوسیدگی ریشه، عفونت قارچی و بیماری پوستی در اثر رطوبت زیاد در اطراف برگهای آن مبتلا شود. برای جلوگیری از این بیماریها، بهتر است زمین سانسوریا را خشک نگه دارید و از آبیاری زیاد خودداری کنید. همچنین، بهتر است سانسوریا را در محیطی با جریان هوای خوب نگه دارید تا بتوانید از بیماریهای قارچی جلوگیری کنید.
مشکلات شایع در پرورش سانسوریا
در پرورش سانسوریا، ممکن است با برخی مشکلات مواجه شوید که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم:
- بیماریهای پوستی
بیماریهای پوستی مانند آفتابسوختگی، قارچ پوستی و سفید شدن برگها از مشکلات شایع در پرورش سانسوریا هستند. برای جلوگیری از این مشکلات، بهتر است زمین سانسوریا را به طور منظم خشک نگه دارید و از آبیاری زیاد خودداری کنید. همچنین، برای درمان بیماریهای پوستی، میتوانید از محلولهای شیمیایی خاص استفاده کنید.
- ریشهزایی زیاد
ریشهزایی بیش از حد سانسوریا، ممکن است باعث خشک شدن برگها و نابودی آن شود. برای جلوگیری از ریشهزایی زیاد، بهتر است از گلدانهایی با دهانه کوچک استفاده کنید و زمین سانسوریا را به طور منظم تعویض کنید.
- برگهای زرد شده
برگهای زرد شده ممکن است ناشی از آبیاری زیاد، کمبود آب، کمبود نیتروژن و یا کمبود فسفر باشد. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است زمین سانسوریا را به طور منظم آبیاری کنید و از کودهای حاوی نیتروژن و فسفر استفاده کنید.
- برگهای لکهدار
برگهای لکهدار ممکن است ناشی از عفونت با باکتریها، قارچها و یا ویروسها باشد. برای درمان این مشکل، بهتر است بخشهای آلوده را برید و سطح برگهای سالم را با محلولهای ضدعفونی کننده پاک کنید.
علت رشد نکردن سانسوریا
علت رشد نکردن سانسوریا ممکن است به دلیل عدم تامین نیازهای رشدی آن باشد. برای رشد خوب سانسوریا، باید به دما، نور، آبیاری و کود دهی آن توجه کنید. همچنین، ممکن است علت رشد نکردن سانسوریا به دلیل بیماریهای پوستی آن باشد که باید با استفاده از محصولات شیمیایی یا بیولوژیکی درمان شود. در نهایت، برای رشد خوب سانسوریا باید به تمامی نیازهای آن توجه کرد و زمین آن را به طور منظم آبیاری کرد.
سانسوریا گیاهی زینتی بسیار زیبا و محبوب است که برای تزیین منازل و محیطهای کاری استفاده میشود. برای نگهداری از سانسوریا، بهتر است به شرایط نور، دما، آبیاری و کود دهی آن توجه کنید. همچنین، برای جلوگیری از بیماریهای پوستی و قارچی سانسوریا، باید زمین آن را به طور منظم خشک نگه داشته و از آبیاری زیاد خودداری کنید. با توجه به راهنماییهای ارائه شده در این مقاله، میتوانید به رشد خوب سانسوریا کمک کرده و از زیبایی آن لذت ببرید. همچنین، در صورتی که با مشکلاتی مانند بیماریهای پوستی یا قارچی سانسوریا مواجه شدید، بهتر است با یک کارشناس گیاهان تماس بگیرید تا به شما راهنمایی کند و به شما کمک کند تا این مشکلات را حل کنید.